O nama

Cvjećare NERINA i NERINA 2 već dugi niz godina dijele sa Vama važne trenutke pomažući Vam pri izboru stručnim savjetima.

Naše cvjećare specijalizirane su za izradu svih vrsta cvjetnih aranžmana za različite prilike. U svojoj ponudi nudimo bukete za vjenčanja, ukrasne cvijetne korpe, vijence, suze, suhe aranžmane, bidermajere, ukrase za revere, vodene buketiće, zatim veliki izbor biljaka za Vaš dom i vrt, te ukrasne saksije.

Također, samo za Vas dragi mladenci, u ponudi imamo i nove oblike konfeta, pozivnica za vjenčanja, zahvalnica, kitnje za revere kao i ostale prateće opreme za vjenčanje.

Posjetite nas i olakšajte sebi pripremu tog čarobnog dana!

Naš stil se očituje u kombiniranju najrazličitijih materijala i pribora te uz dugogodišnje iskustvo i kreativnost zadovoljavamo i najzahtijevniju klijentelu.

Osoblje cvjećara NERINA stalnom edukacijom proširuje svoje znanje u cvjetnom dizajniranju, a najveće zadovoljstvo i priznanje su nam zadovoljni klijenti.

Ljudi se oduvijek izražavaju s cvijećem bilo da je to jedan cvijet, buket, aranžman ili neki drugi cvjetni proizvod. Cvjećare NERINA su tu za Vas da ukrase, učine ljepšim i svečanijim sretne i tužne trenutke u Vašim životima.

Naše najnovije proizvode možete pogledati na našoj web stranici ili doći i uvjeriti se u naš bogat cjelokupni asortiman na adresama:

• Robot shopping centar Socijalno, Zmaja od Bosne 41, prizemlje

• Robot shopping centar Hrasno, Azize Šaćirbegovića bb, sprat -1

Za Vas smo tu svaki radni dan od 08:00 do 22:00 h i vikendom od 08:00 do 21:00 h.

Dodatne informacije o nama i našim uslugama/proizvodima možete zatražiti putem kontakt telefona +387 (033) 523-879, +387 (033) 648-299 i e-maila: [email protected]

Vaše Cvjećare NERINA